Kandidaten

Dit zijn onze kandidaten voor de universiteitsraadverkiezingen van 2020.

Card image cap
#1: Henk Zegel

Henk studeert International Relations bij Letteren en is initiatiefnemer van de partij. “Het wordt tijd voor een nieuwe insteek in deze bijzondere tijden. En die insteek is: minder studenten, meer bureaucratie.”

Card image cap
#2: Kiara van den Broeke

Kiara studeert Biomedical Engineering op de FSE. Zij vindt dat de banden van haar faculteit met het bedrijfsleven nog lang niet ver genoeg gaan. “Titelsponsoring zou een uitkomst kunnen zijn!”

Card image cap
#3: Holbe Brouwer

Holbe studeert Economics & Business Economics aan de FEB. Hij vindt dat het afgelopen moet zijn met de twijfel aan het kapitalisme. “Wij staan voor een radicale keuze: het neo-liberalisme als de basis van ons universitaire onderwijs!”

Card image cap
#4: Anne-Fleur Braaksma

Anne-Fleur studeert Religiewetenschappen. Ze vindt de sfeer op haar faculteit veel te goed: “Ik zie dagelijks dat dit ten koste gaat van de studieresultaten!”

Card image cap
#5: Aart Kiestra

Aart studeert International and European Law en haat zijn studie. Daarom wil hij alles in het Nedersaksisch. “Ik studeer dan wel rechten, maar ik wil gewoon minder rechten voor studenten. We zijn te ver doorgeslagen!”

Card image cap
#6: Nicole Ibarra Reyna

Nicole studeert Psychologie op de GMW. “Ik heb het afgelopen jaar uit eerste hand gezien welke problemen massale internationalisering met zich mee brengt.”